Blog

Novinky-informace

07.08.2015 14:43

Omlouvám že jsem tu dlouho nebyla, mám prázdniny opravdu nabité. Dnes odjíždíme na dovolenou a čekám zda-li mi překvapení přijde či nepřijde dnes(pokud přijde dneska tak si ho vezmu sebou a udělám pěkné fotečky-aspoń doufám. Pokud nepřijde tak si  vezmu Catrine nebo Briar:)

To překvapení je má 2. zpráva,kterou jsem mohla dát na začátek...:) Po dlouhém rozmýšlení jsem dospěla k názoru že ze zlevněné korunovace každá 399Kč a Raven jen 299Kč si budu přát Cupid! Podařilo se mi mamku přemluvit a ve středu večer jsme ji objednali buď příjde dnes nebo  ji budu mít jako překvapení až se  vrátím. Dárek k 14. narozeninám které oslavím 19.srpna u táty. Budu mít druhou everku jupijahééééj!!!!! Ty boty....

Líbí se mi na ní snad vše. Vytkla bych jí: ofinu-nikdy jsem ofiny neměla moc ráda,dolní sukňo-plášť na korunovaci je hezký, ale jen tak bych radši bez něj Toť vše,vaše EllaQueen

Tak o tomhle se mi ani nesnilo!

29.06.2015 18:18

Ahojky maniačky! Dnes mám úžasnou zprávu,vlastně dvě:)

Takže pře víkendem u táty jsem si zabalila věci na víkend a s sebou 7stovek. Protože jsem věděla že v pondělí můžu zůstat u babičky pak jet  busem za doktorem(kvůli rovnátkům) a vrátit se zpět a vyrazit do Pompa! V pondělí jsme totiž měli sportovní den a kvůli zubaři jsem se nemohla zůčastnit. Proč? To je jednoduché: já bych se asi zapsala na pěší výlet a tak se nemůžu uprostřed výletu sebrat a vrátit se, že ano? 

No v Pompu jsem strávila ani nevím jak dlouho a strašně dlouho jsem se rozmíčlela...Chtěla jsem korunovaci Raven(jiná nebyla),ale pak jsem z praktického hlediska usoudila že bude lepší nějaká jiná. Líbila se mi Catrin a pak tam byla o stovku levnější CatrinGloomandBloom,která se mi zprvu nelíbila,ale nakonec jsem jí chtěla víc než 1.Catrine-a nelituji toho:) Futr jsem tápala jakou tedy a jakou kombinaci(2 panenek,protože jsem od babičky dostala stovku za víto,které dostanu až zítra,ale bohužel mě babička již uvidí až v srpnu :(. Po stráááááááááááááááášněěěěěěěěě dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla pro Catrine-Gloom and Bloom. A protože jsem měla ještě peníze a nejspíš se do konce ,,Mattel-festivalu" do Pompa už nedostanu tak jsem toho chtěla využít. Strašně moc se mi líbyla Lorna McNessie,ale bohužel stla 799Kč a dříve jsem strašně moc chtěla GiGi. Najednou jsem si ,ale vzpoměla ža na začátku hledání panenek jsem narazila na ,,sportovkyně" od každé jedna z této řady tam byla-Clawdeen se mi v této kolekci moc nepáčí,a Spectra taky moc ne,když jsem v Pompu byla ,,poprvé" tak tam Toralei neměli. A tak jsem se k ní vrátila a po ,,menším" rozmýšlení jsem po ní chňapla a šla ke kase. Cítila jsem jak rudnu,protože jsem tam byla už hooooooooooooooodně dlouho a navc tato paní mi panenku už jednou prodávala:§. Když jsem se shýbla abych si zandala panenky do baťohu,tak jsem úplně cítila jak rudnu...:§ No každopádně  teď sedím doma šťastná a celá natěšená na jejich 1. fotografování(vybalování).

Zítra dostáváme vysvědčení a pak jdeme s tatínkem na záusek nebotak:) A tím pádem bych chtěla jít ve středu nebo čtvrtek- popř. pátek fotim mé panenky v přírodě. 4. července jedeme na tábor. A tím se dostávám k tomu kdy tady o prázdninách budu/nebudu. Takže červenec mám plný-2 tábory a srpen by měl být volnější (14 dní u mamky a 14 dní u taťky) tzn.: v červenci tu nejspíš nebudu-možná se den volna najde a v srpnu bych si měla najít čas ,ale nic neslibuju.

 

Tak se mějte krásně,užijte si prázdniny a pokud dostanete vízo až zítra tak si to užijte a ahooooj.

Děkuji za čas. :)

Vaše EllaQueen!

Omluva a novinka.

23.06.2015 19:39

Ahojky, chtěla by sem se omluvit,ale fotky mého costumu pro Frankie nebudou costum se zničil(byl z gumiček a začli praskat).Promiňte mi to,prosím.

A na usmířenou tu mám bestovní novinku: Mám Briar Beauty!!!!!    Néé...basic ne,ale spring unsprung!!!! No není to super o tom sem ani nesnila! :)  

V Pompu asi do konce července probíhá akce:mattelmánie(nebo tak něco) a strašně moc Mattel panenek jsou teď zlevněné. Původně stála 799Kč a koupila jsem jí za 399Kč. Je mi jasný že jsou předražený i tak,ale o  to víc si jí vážím. Budu nakupovat asi jen ve slevách(jinak jsem to zatím nekoupila),je to fajn pocit a navíc nechci utrácet...moc. :) 

Briar je na ,,lepších"(vyparáděných-internetových-obchodních) obrázcích divná,ve sktečnosti je mnohokrát hezčí!A pro srovnání se kouknětě do galerií:)

Děkuji za čas.

 Vaše EllaQueen!

 

Už jsem zase nemocná:(

18.06.2015 19:42

Poslední den školního výletu mě strašně bolelo břicho. Vrátila jsem se domů a lehla jsem. Mamce,Petrovi,bráškovi,babičce,sestřeničce a jiným bylo špatně ve vesnici kde bydlí moje babička je hodně lidí kterým je též špatně,nějaká epidemie-teta říkala(bydlí se strejdou a malými dětmi-moje sestřenice a bratranec,s babičkou v jednom domě) že jeden den je to nejhorší a pak je to furt lepší a lepší. Já sem zatím naštěstí nezvracela. Moje sestra je u nás jediná zdravá. Vypadá to že výlet do Pompa se odkládá na nevím kdy:(

Zatím ahojky.

Vaše EllaQueen.

Hm.......

12.06.2015 23:27

Od pondělí až do středy jsem na školním výletě a mám v plánu zase zajet do Pompa a obhlédnout to tam teď jsem byla nemocná a tak jsem tam nemohla jet:(

A mám novinku: udělala jsem si svůj 1.costume v životě-nevím zda-li se tomu dá říct costume,ale to to hustý. Fotky dám-nebojte se,ale nejspíš asi až po výletu. Kdo ví třeba na mé ikonce přibyde nová panenka:)-ne já vážně nevím.Předtím tam měli Catrine i GiGi-necháme se překvapit :)
Já už to s těma smilikama přehánim,co? :)

Já to věděla!!!

10.06.2015 22:54

Ahojky Briar nevišla prej jí nemaj či co...To neva,já mám totiž svojí Voltageous!!!

Mááááááám 1. v životéěéěééě!!!!

02.06.2015 20:59

Ahojky mám SUPRDUPRČUPR  zprávu. Dnes jse  si udělala čas a jela jsem do Vrchlabí do Pompa. Tam jsem strávila asi třičtvrtě hodiny a po vybírání a skoro rozhodnutí jsem našla na takovém,,slevovém podstavi" (slevy jsou i jinde ,ale tam jsou věčinou největší...) Frankie Stein Super Hero za pouhých 299Kč! Super ne? Tak jsem dlouho neváhala a koupila jsem si 1. monsterku v životě. A to Monster High znám už pěkně dlouho... Jednou jsem měla mega šílený období asi jako teď,ale to jsem byla menší a tak by mi to asi nevyšlo(30km jsem jezdila an kroužky a měla jsem i na školu,ale pak jsme se přestěhovaly-aby to mamkla měla blíž do práce,měla to 50km!-takže mám Vrchlabí a sním i Pompo poblíž sebe:) V krámě se mi líbyla miň než teď! Koupila jsem si ji dnes(2.6. 2015). Na tech obrázcích je taková nablízkaná,ale ve skutečnosti je mnohem krásnější.Jen se mi moc nešlíbý podrážka a podpatek boty,jinak super!

PANE BOŽŽEEE!!!!

01.06.2015 14:55

Ahojky, tak můj plán nevyšel. Nebo takhle objednáno,ale prý jsem to objednala přes prodejnu ve Vrchlabí a že to musím objednávat přes centrálu. Já jsem to objednávala přes stránky Pompa,ale možná jsem se chtěla podívat na otevírací dobu  Vrchlabí a tak jsem potom zůstala na této stránce-ale jen asi-no prostě jako že to má bejt přes centrálu(asi hlavní stránka Pompa). No já jsem to ještě neobjednávala tak to neznám a nevím. No co, člověk je tvor učenlivý a chybami se učí :). No to je 1. věc. A ta 2.: Tohle mi nevl.táta vola když jsem už byla ve škole a po škole jedu k tátovi a to už s tím nic neudělám. V pátek jsem volala mamce ohledně přehození víkendů a  když už jsem s ní mluvila tak jsem se na to zeptala jestli by mi to neobjednala. Mamka  na to že jo a ať jí podrobný postup napíšu v esemesce. Tak jsem jí to před psaním napsala. Druhý den jsem mamce zase volala a jak to dopadlo,a jakou objednala atak. A mamka mi říká že objednala nějakou Cedar Wood. Já jsem myslela že mě šlak trefí. Protože Cerise byla už vyprodaná(ve čt tam ještě byla) tak si maminka myslela že jsem se upsala,následně jsem se rozbrečela pak jsem se zase uklidnila a mamka byla našrvaná že teď nemáu čas a že jí strašně otravuju (zcela chápu). Tak jsem se maky ptala zda-li to nejde zrušit a maka říkala že to zkusí. Tak jsem se musela rozhodnout na rychlo pro jinou panenku. Rozhodla jsem se pro Briar Beauty.(nevíte někdo jak mám udělat aby neměla tak ,,kudrnaté" vlasy?). Mamka byla ke konci hovoru klidnější a už se (nejspíš) nezlobyla. 

Dneska jsem jí volala a maminka se mi dokonce omluvila-mám maminku i tatínka moc ráda-(ANO,jsem v pubertě,a mám je ráda:).

To by bylo asi všechno tak snad se to zdaří.m Držte palečky:)

Ella Queen

 

PS:vím rozkecávám se a moje výlevy jsou výlevní:)

Už vím

28.05.2015 17:19

Tak po celodenííím rozmýšlení jsem dospěla k závěru že i když se mi nelíbý Cerisina ofina tak se rozhodnu pro ní proto  že se mi na ní líbý víc věcí než na Raven. (o jeden bod vyhrála Cerise)

Dneska je poslední den kdy můžu koupit basic v Pompu za 299Kč. V sobotu jsem u táty a to už nepůjde, v pátek přejíždím takže taky ne. (tato akce končí 30.5. 2015)

MŮJ PLÁN: Poprosit nevlastního tátu aby to koupil přes e-shop já mu to zaplatím tady a on to zaplatí z jeho bankovního účtu. Možná se mi podaří ho přemluvit aby uhradil dopravu a já za to budu celý červen chodit pro mladšího brášku do školky(aby mohl pracovat) Jsem  strašně nervní,nadšená a plná  očekávání.A mám takové ty smíšené pocity.Zároveň dneska musim zpracovat 3 knížky do čtenářského deníku(Omylem jsem si to nechala na poslední chvíly,ale furt lepší než minulej rok. Jooo..Jsem lajdák tak už to víte.)    :)

 Jak už  jsem řekla, nemůžu si Everku koupit ani v pátek a ani v sobotu(v sobotu ta akce končí). To samé platí i pro čtenářák. V pondělí na den dětí-moc hezký dárek- máme odevzdávat deníky. Jedna nezapsaná knížka= 1 regulérní kule :(.

Tak mi držte palce a  co nejdřív co to půjde tak vám řeknu jak to celé dopadlo.

Děkuji za přečtení a zatím Ahóóóóóóóóóóóóóóóóóój.

Ella Queen

Nevím

28.05.2015 07:14

Ahoj, po dlouhém přemýšlení,rozmýšlení a přehodnocování jsem dospěla k závěru. Ale né k úplnému... A tak tu stálr zůstává jedna otázka: Cerise nebo Raven? Vážně nevím Raven má luxus vlasy a né moc pěkné boty a Cerise  nemá zase tak hezký vlasy jako Raven ale  zato má mega boty

 

1 | 2 >>

Váš názor

!!!!!!!

EllaQueen | 08.11.2015

Web již nepoužívám!
Mám teď blog.
everafter-high-ellaqueen.blog.cz

Přidat nový příspěvek